Wekelijkse hatha yoga lessen

Hatha yoga is de oudste vorm van Yoga en ook de les die ik al jaren met veel plezier geef. Alles komt aan bod tijdens deze les. Je geeft jezelf echt een cadeautje aan je lichaam en geest door het volgen van Hatha yoga lessen. 
In de les staan de ademhaling, mindfulness en fysieke houdingen centraal
Het is een les gericht op inspanning en ontspanning. Je voelt echt dat je iets gedaan hebt na een les, je wordt fitter en leniger en krijgt meer rust in je hoofd. 

In de naam Hatha komen de Sanskriet woorden ha (zon) en tha (maan) samen. De zon staat voor actie en de maan voor verinnerlijking. In de Hatha yoga komen die tegengestelde energieën samen. Je leert je lichaam en ademhaling beheersen, waardoor er balans ontstaat tussen beide. Naast fysieke uitdagingen, volgt er ook rust en kalmte. Een mooie combinatie voor fysieke en mentale fitheid zoals focus en discipline

Er zijn diverse gezondheidsvoordelen zoals een leniger lichaam, sterke spieren, goede doorstroming van bloed, verlaging van de bloeddruk, versterking van de organen, versterkte intuïtie, verhoogd energielevel en nog veel meer. 

Kom je ervaren wat de Hatha yoga voor jou kan betekenen? Zie hieronder het lesrooster. 

Foto 2 (1)

Hatha yoga geeft je een soepel  

lichaam en een sterke geest

Voelen is essentieel voor

harmonie en rust in jezelf

Reviews

Ik heb enige tijd gezocht naar een yogales die bij me pastte.
Al bij de eerste proefles sprak de energie en de manier van lesgeven van Nynke me erg aan.
Hatha-Yoga past haar gewoon en ze is in omgang een hele fijne en zachtaardige yoga-docent.
Deze manier van yoga is niet te actief en niet te passief. De kleine groep en sfeer is heel fijn!
Ook de locatie is prima en lekker centraal!

Mascha Leemans

Ik vind de yoga lessen heel ontspannend. Er is veel afwisseling met iedere week nieuwe oefeningen. Ik ben na de les heel ontspannen en val daarna in een diepe slaap. De ruimte is fijn. Het zijn kleine groepen, wat het heel intiem maakt.

Ada

De Yoga les vind ik prettig omdat het ongedwongen is en dat iedereen mee kan doen of je geoefend bent of pas voor de eerste keer komt. Jong of oud. De lessen zijn voor iedereen goed te volgen. Persoonlijke aandacht indien nodig tijdens les en duidelijke uitleg. Hoop dat we het nog lang kunnen doen.

Corrie

De yogalessen bij Star-child (Nynke) zijn voor mij heel ontspannend,
Nynke geeft op een rustige ongedwongen sfeer les. De groepen zijn niet te groot en de inhoud van de les is mega relaxt. Een echte aanrader!!

Marjolein Bogers, 37 jaar

De yogales van Nynke is voor iedereen toegankelijk. Het lukt haar om elke week een totaal andere les te verzorgen. Indien je last hebt van een blessure kijkt Nynke samen met jou wat mogelijk is of biedt een passende oefening aan. De eindoefening zorgt ervoor dat je ontspannen naar huis gaat.
Kortom: professionele & persoonlijke begeleiding die je op prettige wijze les geeft in een serene ruimte. Je lijf wordt fitter en je hoofd ontstresst. Boek een proefles en ervaar hoe fijn yoga voor jou kan zijn!

Inge, 51 jaar

De lessen zijn iedere keer een ontspanningsmoment om naar uit te kijken.
Nynke geeft een prettige les, ze heeft een fijne, rustige stem om naar te luisteren. Altijd een warm welkom. Door de afwisselende lessen leer je bijna iedere week weer nieuwe houdingen. Fijne yogales! Ga zo door Nynke!

Christel de Groot

Het fijne van de lessen is dat ze heel af wisselend ziin en duidelijk.
Voor mij was yoga nieuw en vanaf de eerste les vond ik het fijn om van jou les te krijgen.Warm gevoel.

Annie Schoonen, 71 jaar