Wekelijkse zwangerschapsyoga lessen (vanaf 19 augustus)

Hoe fijn is het als je jouw lichaam en je kindje helemaal kan voorbereiden op een fijne en ontspannen bevalling. Daarnaast is een prettige zwangerschap ook belangrijk. Dat je trouw blijft aan jezelf en je gevoel en dat je grenzen kan stellen wanneer het nodig is. Het is tegenwoordig een hele uitdaging om zwanger te zijn. Je mag veel dingen niet en er zijn veel onderzoeken en controles. Dit kan angsten met zich meebrengen. Terwijl dit juist een tijd is om te genieten. 

Zwangerschapsyoga is een goede en veilige manier om fit te blijven tijdens de zwangerschap. Tijdens de lessen beoefenen we ademhalingsoefeningen, aangepaste yogahoudingen en ontspanningstechnieken. Zwangerschapsyoga richt zich op het versterken en stretchen van het lichaam, verlichting van stress en angst, bewuste ontspanning en de voorbereiding op de bevalling. 

Je komt meer in je kracht te staan en staat voor je eigen wensen en ideeën. Je laat je niet beïnvloeden door anderen en blijft trouw aan jezelf. Dit is jouw zwangerschap, een heel bijzonder moment dat voor altijd bij je blijft. 

De zwangerschapsyoga lessen starten vanaf 19 augustus, direct na de zomervakantie. Je kunt je wel alvast opgeven en een plekje reserveren. 

Foto 2 (1)

Zwangerschapsyoga geeft een nieuwe dimensie aan het jij zijn, samen met je kindje. 

Voelen is essentieel voor

harmonie en rust in jezelf

Reviews

Ik heb enige tijd gezocht naar een yogales die bij me pastte.
Al bij de eerste proefles sprak de energie en de manier van lesgeven van Nynke me erg aan.
Hatha-Yoga past haar gewoon en ze is in omgang een hele fijne en zachtaardige yoga-docent.
Deze manier van yoga is niet te actief en niet te passief. De kleine groep en sfeer is heel fijn!
Ook de locatie is prima en lekker centraal!

Mascha Leemans

Ik vind de yoga lessen heel ontspannend. Er is veel afwisseling met iedere week nieuwe oefeningen. Ik ben na de les heel ontspannen en val daarna in een diepe slaap. De ruimte is fijn. Het zijn kleine groepen, wat het heel intiem maakt.

Ada

De Yoga les vind ik prettig omdat het ongedwongen is en dat iedereen mee kan doen of je geoefend bent of pas voor de eerste keer komt. Jong of oud. De lessen zijn voor iedereen goed te volgen. Persoonlijke aandacht indien nodig tijdens les en duidelijke uitleg. Hoop dat we het nog lang kunnen doen.

Corrie

De yogalessen bij Star-child (Nynke) zijn voor mij heel ontspannend,
Nynke geeft op een rustige ongedwongen sfeer les. De groepen zijn niet te groot en de inhoud van de les is mega relaxt. Een echte aanrader!!

Marjolein Bogers, 37 jaar

De yogales van Nynke is voor iedereen toegankelijk. Het lukt haar om elke week een totaal andere les te verzorgen. Indien je last hebt van een blessure kijkt Nynke samen met jou wat mogelijk is of biedt een passende oefening aan. De eindoefening zorgt ervoor dat je ontspannen naar huis gaat.
Kortom: professionele & persoonlijke begeleiding die je op prettige wijze les geeft in een serene ruimte. Je lijf wordt fitter en je hoofd ontstresst. Boek een proefles en ervaar hoe fijn yoga voor jou kan zijn!

Inge, 51 jaar

De lessen zijn iedere keer een ontspanningsmoment om naar uit te kijken.
Nynke geeft een prettige les, ze heeft een fijne, rustige stem om naar te luisteren. Altijd een warm welkom. Door de afwisselende lessen leer je bijna iedere week weer nieuwe houdingen. Fijne yogales! Ga zo door Nynke!

Christel de Groot

Het fijne van de lessen is dat ze heel af wisselend ziin en duidelijk.
Voor mij was yoga nieuw en vanaf de eerste les vond ik het fijn om van jou les te krijgen.Warm gevoel.

Annie Schoonen, 71 jaar