Wekelijkse Hatha-yoga lessen voor volwassenen

De wereld heeft bewuste volwassenen nodig die liefdevol met zichzelf, de mensen om hen heen en met de aarde omgaan. Mensen die de tijd nemen voor zichzelf en de ander. Die zich even kunnen onttrekken uit de drukte van de dag en zich weer op kunnen laden. Als we dit allemaal dagelijks zouden doen, ontstaat er een hele andere wereld. Een wereld met verdraagzaamheid, harmonie en liefde.

Neem jij dagelijks de tijd om te ontspannen? Hoe vaak heb jij een momentje voor jezelf? En dan niet achter je telefoon of de televisie, maar zonder een beeldscherm. Het leidt je namelijk allemaal af van jezelf. Want als jij niet de tijd neemt om een paar minuten per dag voor je uit te kijken en even met jezelf te zijn, kan je niet ontspannen.

Daarom stel ik samen met jou regelmatig de vraag: hoe voel je, je? Hoe voelt je lichaam? Hoe voelt je hoofd? Welke sensaties kun je voelen? Doordat ik deze vragen stel tijdens een ontspannings- of Hatha yoga les kun je meteen beter contact maken met jezelf. Vanuit ontspanning kun je namelijk nog veel beter voelen.

Voelen is essentieel voor

harmonie en rust in jezelf

Voelen is essentieel voor

harmonie en rust in jezelf

Alles is goed zoals het is

Voelen is essentieel voor harmonie en rust in jezelf. Emoties voelen en uiten is daarbij heel belangrijk. Dat wat je voelt, wordt erkend en mag er zijn. Alles is goed zoals het is. Zelfs als dat even niet zo is. Ik leer je om te gaan met wat er in het leven gebeurt en te accepteren wat je ervaart en voelt. De mooie dingen en de pijnlijke dingen. Daar zit jouw kracht, jouw transformatie. Als je met alles oké kunt zijn, voelt het leven veel lichter en rustiger. Ben jij er klaar voor om jouw leven vanuit openheid en acceptatie te ontvangen?

Ervaar dan de wekelijkse Hatha yoga lessen of maandelijkse verdiepings- en ontspanningsworkshops. De oefeningen die we doen bestaan uit meditatie, in- en ontspannende oefeningen en ademhalingsoefeningen. We doen dit in een kleine groep van maximaal 14 mensen. Saamhorigheid en een warme sfeer, dat is wat we samen creëren tijdens de lessen. Je hebt geen ervaring nodig om te kunnen starten met yoga.

Kom eens vrijblijvend een Hatha yoga les ervaren!

Iedere woensdagavond geef ik les van 19.00 uur – 20.00 uur en van 20.10 uur – 21.10 uur.

Iedere zaterdagochtend geef ik les van 09.00 uur – 10.00 uur en van 10.10 uur – 11.10 uur. 

Je kunt daarbij kiezen voor een maandelijks abonnement van €39,- of een kwartaalabonnement van €99,-

Kom je vaker? Dan betaal je maandelijks €63,- of per kwartaal €159,-

Ook zijn er maandelijkse verdiepingsworkshops op de laatste zaterdag van de maand. 

Hiervoor kun je, je per keer inschrijven. Dit is van 09.30 – 11.30 uur en ook los te boeken. 

Voor slechts €44,- neem ik je mee op een ontspannen reis met mindfulness, meditatie, yin yoga en yoga nidra.

Op zaterdag 28 oktober kun je deelnemen aan de Psoas workshop. De spier van de ziel, zo wordt de psoas ook wel genoemd. 
Wanneer wij stress ervaren of ergens van schrikken. Dan trekt deze spier zich samen en wordt deze spier verkort. Hierdoor kun je diverse gezondheidsklachten krijgen. Door deze speciale serie oefeningen wordt de psoas spier weer opgerekt en ervaar je letterlijk meer ruimte in je lichaam en ziel.

Reviews

Ik heb enige tijd gezocht naar een yogales die bij me pastte.
Al bij de eerste proefles sprak de energie en de manier van lesgeven van Nynke me erg aan.
Hatha-Yoga past haar gewoon en ze is in omgang een hele fijne en zachtaardige yoga-docent.
Deze manier van yoga is niet te actief en niet te passief. De kleine groep en sfeer is heel fijn!
Ook de locatie is prima en lekker centraal!

Mascha Leemans

Ik vind de yoga lessen heel ontspannend. Er is veel afwisseling met iedere week nieuwe oefeningen. Ik ben na de les heel ontspannen en val daarna in een diepe slaap. De ruimte is fijn. Het zijn kleine groepen, wat het heel intiem maakt.

Ada

De Yoga les vind ik prettig omdat het ongedwongen is en dat iedereen mee kan doen of je geoefend bent of pas voor de eerste keer komt. Jong of oud. De lessen zijn voor iedereen goed te volgen. Persoonlijke aandacht indien nodig tijdens les en duidelijke uitleg. Hoop dat we het nog lang kunnen doen.

Corrie

De yogalessen bij Star-child (Nynke) zijn voor mij heel ontspannend,
Nynke geeft op een rustige ongedwongen sfeer les. De groepen zijn niet te groot en de inhoud van de les is mega relaxt. Een echte aanrader!!

Marjolein Bogers, 37 jaar

De yogales van Nynke is voor iedereen toegankelijk. Het lukt haar om elke week een totaal andere les te verzorgen. Indien je last hebt van een blessure kijkt Nynke samen met jou wat mogelijk is of biedt een passende oefening aan. De eindoefening zorgt ervoor dat je ontspannen naar huis gaat.
Kortom: professionele & persoonlijke begeleiding die je op prettige wijze les geeft in een serene ruimte. Je lijf wordt fitter en je hoofd ontstresst. Boek een proefles en ervaar hoe fijn yoga voor jou kan zijn!

Inge, 51 jaar

De lessen zijn iedere keer een ontspanningsmoment om naar uit te kijken.
Nynke geeft een prettige les, ze heeft een fijne, rustige stem om naar te luisteren. Altijd een warm welkom. Door de afwisselende lessen leer je bijna iedere week weer nieuwe houdingen. Fijne yogales! Ga zo door Nynke!

Christel de Groot

Het fijne van de lessen is dat ze heel af wisselend ziin en duidelijk.
Voor mij was yoga nieuw en vanaf de eerste les vond ik het fijn om van jou les te krijgen.Warm gevoel.

Annie Schoonen, 71 jaar