De yoga studio bij House of Zen

Al jaren geef ik met veel plezier yoga les aan kinderen en volwassenen. Dat deed ik altijd bij buurthuizen en nog steeds bij BSO het Witte wiel. De volwassen yoga is vanuit verschillende buurthuizen, samengekomen bij House of Zen. Waar ik mijn eigen yoga studio ben gestart. Voel je welkom om eens vrijblijvend deel te nemen aan een yoga les en ervaar wat het jou kan brengen. Yoga is het moment van ontspanning in je week waar je super veel uit kunt halen. 

Wil jij je ook graag meer ontspannen voelen? Kom dan eens een yoga les ervaren bij House of Zen. Er zijn diverse lessen die je kunt volgen en die allemaal iets anders brengen. De lessen vindt je hieronder in het lesprogramma. 
De oefeningen die we doen bestaan uit mindfulnessmeditatie, in- en ontspannende yogahoudingen en ademhalingsoefeningen. We doen dit in een kleine groep van maximaal 10 mensen. 

 

Saamhorigheid en een warme sfeer, dat is wat we samen creëren tijdens de lessen. Er is veel persoonlijke aandacht en de ruimtes zijn met aandacht voor rust en beleving ingericht. Zou gauw je binnenkomt, wordt je meteen ondergedompeld in de House of Zen huiskamersfeer.
Iedereen is welkom en je hebt geen ervaring nodig om te kunnen starten met yoga.

Foto 2 (1)

Yoga lessen geven rust, ruimte

en verdieping. Je leven zal nooit meer

hetzelfde zijn.

Voelen is essentieel voor

harmonie en rust in jezelf

Reviews

Ik heb enige tijd gezocht naar een yogales die bij me pastte.
Al bij de eerste proefles sprak de energie en de manier van lesgeven van Nynke me erg aan.
Hatha-Yoga past haar gewoon en ze is in omgang een hele fijne en zachtaardige yoga-docent.
Deze manier van yoga is niet te actief en niet te passief. De kleine groep en sfeer is heel fijn!
Ook de locatie is prima en lekker centraal!

Mascha Leemans

Ik vind de yoga lessen heel ontspannend. Er is veel afwisseling met iedere week nieuwe oefeningen. Ik ben na de les heel ontspannen en val daarna in een diepe slaap. De ruimte is fijn. Het zijn kleine groepen, wat het heel intiem maakt.

Ada

De Yoga les vind ik prettig omdat het ongedwongen is en dat iedereen mee kan doen of je geoefend bent of pas voor de eerste keer komt. Jong of oud. De lessen zijn voor iedereen goed te volgen. Persoonlijke aandacht indien nodig tijdens les en duidelijke uitleg. Hoop dat we het nog lang kunnen doen.

Corrie

De yogalessen bij Star-child (Nynke) zijn voor mij heel ontspannend,
Nynke geeft op een rustige ongedwongen sfeer les. De groepen zijn niet te groot en de inhoud van de les is mega relaxt. Een echte aanrader!!

Marjolein Bogers, 37 jaar

De yogales van Nynke is voor iedereen toegankelijk. Het lukt haar om elke week een totaal andere les te verzorgen. Indien je last hebt van een blessure kijkt Nynke samen met jou wat mogelijk is of biedt een passende oefening aan. De eindoefening zorgt ervoor dat je ontspannen naar huis gaat.
Kortom: professionele & persoonlijke begeleiding die je op prettige wijze les geeft in een serene ruimte. Je lijf wordt fitter en je hoofd ontstresst. Boek een proefles en ervaar hoe fijn yoga voor jou kan zijn!

Inge, 51 jaar

De lessen zijn iedere keer een ontspanningsmoment om naar uit te kijken.
Nynke geeft een prettige les, ze heeft een fijne, rustige stem om naar te luisteren. Altijd een warm welkom. Door de afwisselende lessen leer je bijna iedere week weer nieuwe houdingen. Fijne yogales! Ga zo door Nynke!

Christel de Groot

Het fijne van de lessen is dat ze heel af wisselend ziin en duidelijk.
Voor mij was yoga nieuw en vanaf de eerste les vond ik het fijn om van jou les te krijgen.Warm gevoel.

Annie Schoonen, 71 jaar