Mijn persoonlijk verhaal en de reden dat ik mijn eigen praktijk ben gestart

Iedereen heeft zijn/haar eigen verhaal. Je wordt gevormd door ervaringen in jouw leven. Hoe je hiermee omgaat is jouw eigen keuze en bepaald jouw blik en visie. 

De grootste tegenslagen maken je een sterker mens. Emoties kunnen heel overweldigend zijn. Hier doorheen gaan en alles voelen maakt dat je kan gaan accepteren. Het brengt je dichter bij jezelf en jouw diepe bron. 

Omdat ik leef vanuit openheid en graag mijn verhaal wil delen vertel ik je over een stukje van mijn leven.

Altijd al ben ik heel gevoelig geweest voor mensen en sferen. Ik kan me nog herinneren dat ik als klein meisje werd aangetrokken tot kinderen en mensen waar iets mee was. Die veel hadden meegemaakt of een bepaalde energie hadden. Dat bleef ook wel bestaan bij de relaties die ik aantrok of de mensen waar ik mee om ging.

Vanaf mijn 18de begon ik met yoga lessen volgen en dat veranderde iets in mij. Het gaf me een bepaalde rust en aandacht voor mijn lichaam. Ik besefte dat ik meer was dan alleen wat mijn hoofd mij liet ervaren en begon steeds meer interesse te krijgen voor meditatie, reiki, lichaamswerk en de werking van energie. In plaats van mij onzeker te voelen richtte ik me op mijn goede kanten en begon er een stuk zelfacceptatie.

Door al mijn ervaringen met yoga en persoonlijke groei kwam ik steeds meer in mijn kracht en nu kan ik echt mezelf zijn.

Ik heb heel dicht bij de dood gestaan toen 7 jaar geleden heel snel achter elkaar mijn broer en vader overleden. Het was het dieptepunt in mijn leven en ook een wake-up call. Waarom ben ik hier? Wat is de reden dat ik dit meemaak? Wat leert dit mij? Dat waren de vragen waar ik mee aan de slag ging.

Toen mijn dochtertje een aantal jaren later met een beperking geboren werd, leerde dit mij om los te laten hoe de maatschappij haar ziet en om juist haar licht en wat zij hier te brengen heeft, te benadrukken. Het leven is een constant leerproces gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Kinderen zijn hier een goede spiegel voor. Zij leren je om je eigen waarheid te spreken en trouw te blijven aan jezelf. Hoe mooi is het als wij als volwassenen deze kracht over kunnen nemen en dicht bij onszelf blijven, een leven lang.

Als je wordt geconfronteerd met zoveel verdriet en pijn dat is dat ontzettend zwaar, maar je kunt er doorheen komen. Zonder deze ervaringen zou ik niet dezelfde persoon zijn. Ervaringen vormen je en maken je wie je bent. Door mijn levenservaring vind ik niets gek of raar en weet ik maar al te goed hoe zwaar het leven kan voelen. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun ontspannen zelf te zijn. Ik help je graag een stukje op jouw levenspad zodat je op eigen kracht weer verder kunt.

Voelen is essentieel

voor het vinden van

balans in jouw leven

Voelen is essentieel

voor het vinden van

balans in jouw leven

Opleidingen en ervaring

Sociaal pedagogische hulpverlening (Fontys hogescholen, 2012)

Reiki 1&2 (Maria Rijkaart, 2012) 

Holistische kinderyoga (Arterre, 2016)

Sensorische informatieverwerking (Tipz, 2018)

Hatha yoga docent (Zuna yoga, 2019)

Stress-reductie voor Tieners (yoga nidra Kids&Teens + mindfulness, 2021)

Prikkelstorm coach (kindigo acedemie, 2023)

Yin yoga (Yoga college Tilburg, 2024)

Basiscursus klankschalen + klankschalensessies (Happynings soundhealing, 2024)