Verdiepende coaching voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

De ultieme balans vinden tussen in- en ontspanning is de sleutel tot heling en transformatie. Prikkels vormen een belangrijk onderdeel van onze dag. We hebben prikkels nodig om goed te kunnen functioneren.

Jouw kind balanceert iedere dag tussen voldoende prikkels en teveel prikkels. 

Ieder zenuwstelsel is anders en daarom is het zo belangrijk dat kinderen die overprikkeling ervaren hiermee geholpen worden. Hoe komt je kind iedere dag van school? Is hij/zij blij, ontspannen en tevreden? Of juist het tegenovergestelde? Moe, overprikkeld en onrustig? Heeft jouw kind veel last van verschillende psychosomatische klachten zoals buikpijn, hoofdpijn, misselijkheid en vermoeidheid? Of heeft je kind slaapproblemen?

Onze kinderen krijgen gedurende de dag een hoop prikkels te verwerken. Er wordt van alles van ze verwacht en presteren wordt op steeds jongere leeftijd belangrijk.

Maar is dat wel zo belangrijk? Waarom mogen kinderen niet gewoon kinderen zijn, zonder de zorgen van alledag? 

Voor kinderen die (prikkel) gevoelig zijn komt de wereld nog eens extra hard binnen. Hun zintuigen zijn scherper afgesteld waardoor ze meer voelen, niet alleen van zichzelf maar ook van anderen. Ze absorberen als het ware constant andermans energie, waardoor (gedrags-) problemen kunnen ontstaan.

Ik leer jou om te vertrouwen

op jezelf en je intuïtie.

Om te luisteren naar de stem van je hart.

Ik leer jou om

te vertrouwen op

jezelf en je intuïtie

De bouwstenen van geluk

Ik kom in mijn praktijk veel kinderen tegen die constant overprikkeld zijn. De prikkelstorm gaat de hele dag door en ze weten niet hoe te ontspannen. Beeldschermen wisselen elkaar de gehele dag af met als gevolg een kind dat uitgeput, somber en dwars is.

Zo’n kindertijd wens je, je grootste goed toch niet toe?

 

Dankzij jarenlange ervaring en het volgen van meerdere opleidingen heb ik een methode ontwikkeld waardoor (prikkel)gevoelige kinderen kunnen leren om helemaal aanwezig te zijn in hun lichaam. Ze leren hoe ze hun ontspannen zelf kunnen zijn en om te kunnen gaan met prikkels. Hierdoor kunnen ze zichzelf weer opladen. Dit zijn de bouwstenen voor hun verdere leven en geluk. Want als je lekker in je vel zit, kun je alles aan.

Spreekt dit je aan en ben je nieuwsgierig geworden naar hoe ik je kan helpen?
Neem dan vrijblijvend contact op zodat ik je meer kan vertellen en een passende begeleiding op maat kan geven.

2 x Coaching

Pakket van 2 coaching gesprekken / behandelingen:
€122 ,-

4 x Coaching

Pakket van 4 coaching gesprekken / behandelingen:
€233 ,-

8 x Coaching

Pakket van 8 coaching gesprekken / behandelingen:
€455 ,-

Heb je als ouder zelf behoefte aan ontspanning?
Denk dan eens aan een ontspannende yogales.

Reviews

Wat ik zie is dat ze erg goed aansluit bij de belevingswereld van mijn dochter. Ze ondernemen samen dingen, waarbij ze mijn dochter laat nadenken over wat te gaan doen en ze stimuleert haar om steeds wat meer stappen te zetten. Nynke speelt goed in op de positieve kanten van haar karakter, waardoor haar zelfvertrouwen is gegroeid. Hierdoor hebben mijn dochter en ik weer een fijne band op kunnen bouwen.
Nynke geeft rust en ruimte, heel fijn!

Sandra

Onze zoon heeft veel baat gehad bij de luisterbestanden die Nynke in sprak voor hem. Hij wordt er rustig van, waardoor hij ook rustig in slaap valt. Hij krijgt er zelfvertrouwen van en het heeft hem goed geholpen. Verder is Nynke heel fijn in de omgang. Wij kunnen alle problemen die we tegenkomen, goed met haar bespreken.

Marga en Dirk

spontaan en open minded. Wij hebben op een prettige en ook praktische manier met haar samengewerkt. Zij stelt zich open voor de ander en sluit op een luchtige en vrolijke manier aan op zowel de ouders als het kind. Ook heel prettig is dat je verder kijkt dan de gebaande paden.
Op de pagina kinderen:

Martijn en Lara