Verdiepende coaching voor jongeren van 13 t/m 21 jaar

Je eigen identiteit vormen is een grote uitdaging. Kies jij ervoor om volledig jezelf te zijn? Of voor hoe anderen willen dat je bent? Jij staat aan het roer van jouw leven. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Durf jezelf te zijn, precies zoals je bent.

Er wordt veel tijd en aandacht besteedt aan het vormen van ons IQ en zoveel mogelijk informatie opslaan. Er komt een moment waarop je, je af gaat vragen of er meer is in het leven.
Je hebt altijd een keuze en de weg die bij jou past, is daar één van.
Ik leer jou om te vertrouwen op jezelf en je intuïtie. Om te luisteren naar de stem van je hart.

Vanaf de puberteit begint de ontwikkeling van je eigen identiteit en ga je, je losmaken van je ouders. Een spannende en heftige tijd. Want wie ben jij nou eigenlijk? En waar wordt jij blij van?

In de maatschappij anno 2023 spelen sociale media en uiterlijk vertoon een belangrijke rol. Er is een hoge druk om perfect te willen zijn en alleen het goede van jezelf te laten zien aan de buitenwereld.

Maar er is ook nog een binnenwereld die gezien wil worden. Hoe voel je, je nou echt? En mogen de minder fijne gevoelens er ook zijn? Voel je, je wel eens somber en verloren in deze wereld, waar zoveel uitdagingen zijn? Lig je ’s nachts piekerend in je bed? Dan kan ik je helpen.

Ik leer jou om te vertrouwen

op jezelf en je intuïtie.

Om te luisteren naar de stem van je hart.

Ik leer jou om

te vertrouwen op

jezelf en je intuïtie

Op ontdekkingstocht naar jezelf

Ik ondersteun jongeren om weer contact te maken met zichzelf en ga samen met jou op ontdekkingstocht naar je kracht en passies.

Want waar wordt jij nou echt blij van? Welke kwaliteiten heb je en hoe kun je deze optimaal benutten? Als je doet waar je blij van wordt ga je stralen en trek je mensen aan die hetzelfde voelen en doen. Ik focus me op wat er allemaal al aanwezig is in jou en hoe we hier de nadruk op kunnen leggen.
Door mindfulness oefeningen leer je te leven in het nu en wordt je niet constant afgeleid door de piepjes van je telefoon.

Je leert jezelf te zijn en daarin te accepteren wat er is en wat je voelt. Blije en minder blije gedachten en gevoelens mogen er zijn en horen bij het mens-zijn. Ik leer je om hier niet in te blijven hangen en oké te zijn met wat je voelt. Leven in de ontspanning.
Want als je ontspannen bent, kun je de mooie dingen beter ontvangen en de moeilijke dingen in het leven beter omarmen.

Spreekt dit je aan en ben je nieuwsgierig geworden naar hoe ik je kan helpen?
Neem dan vrijblijvend contact op zodat ik je meer kan vertellen en een passende begeleiding op maat kan geven.

2 x Coaching

Pakket van 2 coaching gesprekken / behandelingen:
€122 ,-

4 x Coaching

Pakket van 4 coaching gesprekken / behandelingen:
€233 ,-

8 x Coaching

Pakket van 8 coaching gesprekken / behandelingen:
€455 ,-

Reviews

De begeleiding van Nynke ervaar ik als zeer prettig. Nynke is altijd meelevend, meedenkend en luistert naar het verhaal wat ik te vertellen heb. Ze komt vaak met nieuwe ideeën om een probleem op te lossen en stuurt mij weer de juiste richting in.

Roy

Nynke begeleid me nu al een hele tijd en het gaat mede door de begeleiding veel beter dan daarvoor. Ze heeft laatst ook een yoga nidra voor mij gemaakt en daar luister ik graag naar als ik heimwee heb of als ik niet kan slapen.

Elke

Je was altijd heel gezellig en aardig. Als er dingen waren waar ik moeite mee had dan wist je het altijd wel eruit te krijgen. De wandelingen waren fijn. Als ik met een probleem zat dan kon ik ervoor altijd wel bij jou zijn. Je had ook vaak goede ideeën en oplossingen.

Marco