Mijn persoonlijk verhaal en de reden dat ik mijn eigen praktijk ben gestart

Iedereen heeft zijn/haar eigen verhaal. Je wordt gevormd door ervaringen in jouw leven. Hoe je hiermee omgaat is jouw eigen keuze en bepaald jouw blik en visie. 

De grootste tegenslagen maken je een sterker mens. Emoties kunnen heel overweldigend zijn. Hier doorheen gaan en alles voelen maakt dat je kan gaan accepteren. Het brengt je dichter bij jezelf en jouw diepe bron. Heel diep verstopt zit een schat aan wijsheid en liefde. Hoe dieper je graaft, hoe meer je tegenkomt.

Omdat ik leef vanuit openheid en graag mijn verhaal wil delen vertel ik je over een stukje van mijn leven.

Het begon met een broer die steeds uitzichtlozer in het leven begon te staan. Hij voelde de connectie niet meer met zichzelf en de wereld. Niets kwam meer bij hem binnen. Wat begon met negatieve en sombere gedachten mondde uit in een depressie. Het meeste pijnlijke om van dichtbij te ervaren bij diegene waar je zoveel van houdt. Hij sloot zich steeds meer af voor zichzelf, voor ons en de wereld. Hij wilde hier niet meer zijn. Zonder afscheid verdween hij uit ons leven. Ik was gebroken en verscheurd door verdriet maar gunde hem ook rust.

Mijn vader streed tegelijkertijd tegen darmkanker en probeerde het voor ons zo lang mogelijk vol te houden. Met de hoop dat hij nog zou genezen. Een jaar na het verlies van mijn broer, verloren we hem ook. Ik bleef staande door betrokken vrienden, familie, yoga, mediteren, gezonde voeding en boswandelingen.

Een paar jaar later toen mijn leven net gestabiliseerd was, werd ons dochtertje met 32 weken zwangerschap en allerlei complicaties geboren. Ik begon met yoga Nidra om dieper te ontspannen. Om mijzelf te kunnen helen van de enorme rollercoaster rit van de afgelopen jaren. Ik heb zo’n ontzettende oerkracht in mezelf gevoeld. Wij mensen zijn zoveel krachtiger dan we denken.

Als je wordt geconfronteerd met zoveel verdriet en pijn dat is dat ontzettend zwaar, maar je kunt er doorheen komen. Zonder deze ervaringen zou ik niet dezelfde persoon zijn. Ervaringen vormen je en maken je wie je bent. Door mijn levenservaring vind ik niets gek of raar en weet ik maar al te goed hoe zwaar het leven kan voelen. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun ontspannen zelf te zijn. Ik help je graag een stukje op jouw levenspad zodat je op eigen kracht weer verder kunt.

 

Voelen is essentieel

voor het vinden van

balans in jouw leven

Voelen is essentieel

voor het vinden van

balans in jouw leven

Missie en visie

In een wereld die steeds meer gericht is op ‘naar buiten kijken’ leer ik je om juist ‘naar binnen te keren’. Om meer rust te ervaren en helemaal jezelf te mogen zijn. Vanuit deze staat kun je ook beter en meer invoelend met anderen omgaan. Je leert ‘te zijn´ zonder verwachtingen of druk van de buitenwereld. Je leert je fijn te voelen in je eigen lijf en blij te zijn met jezelf, precies zoals je bent. 
Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen met hun ontspannen zelf te zijn.